ИНВЕСТИТОР

ЕЛ КЕЙ ГРУП

„Ел Кей Груп“ е израелска инвестиционна компания, добре позната на международния пазар с изключителен опит в строителното предприемачество.

Компанията има изградени над 2 милиона квадратни метра строителна площ, в която се включват жилищни сгради, търговски центрове, хотели, офис сгради и много други различни и специални проекти.

След внимателно проучване на инвестиционните възможности на пазара за недвижими имоти в Източна Европа, през 2004г. компанията започва дейността си в град София – „Ние избрахме България, поради солидния вид на страната и позитивното международно отношение към икономическия растеж на държавата.“

„Ел Кей Груп“ има повече от 10 успешно реализирани проекта, намиращи се на различни локации в София. Компанията продължава да строи на внимателно проучени, подбрани и закупени свои собствени терени в София.

„Ние работим с високо квалифицирани и опитни специалисти и по този начин предоставяме на клиентите си висококачествено изпълнени сгради. За нас е важно да проектираме и изградим точния продукт, от който клиентите имат нужда, без значение дали това ще бъде жилищна площ, магазин или офис.“

С нас можете да намерите уютен дом и добър инвестиционен имот. Станете част от нашето семейство!

ЗАВЪРШЕНИ СГРАДИ

СГРАДА УЛ. „ОВЧЕ ПОЛЕ“

СГРАДА ГЕО МИЛЕВ

СГРАДА УЛ. „РОСАЛИЙСКИ ПРОХОД“

СГРАДА УЛ.“ОТЕЦ ПАИСИЙ“